Extra bericht

23 januari 2019

In de verslagen van onze geweldige reis hebben we één moment nog niet gedeeld.

We zijn in Mexico verloofd!!!

Wil je weten hoe dit romantische moment ging lees dan snel verder…

** 26 november** We zijn nog in de Copper Canyon op het moment dat Erwin net van de zipline is afgegaan. Hij is via het smalle pad bijna terug bij de kabelbaan als hij een mooie plek ziet voor de uitvoer van zijn verrassing voor Rhianne, die in Nederland al is voorbereid. Op deze plek met een prachtig uitzicht over een groen deel van de kloof, hangt hij een witte vlag met hartjes op en neemt drie rode rozen ter hand en roept Rhianne.
Zij is ondertussen dat Erwin de zipline deed namelijk met de kinderen naar het lage station van de kabelbaan gekomen. Toevallig zit ze te wachten bij een picknicktafeltje vlakbij het pad naar boven aangezien de kids toch wel wat te eten en drinken wilden hebben. Erwin hoort dit en dat komt goed uit.
Aangezien een hele tas met onder andere eten was uitgestald over de tafel was er wat twijfeling bij Rhianne, zeker ook omdat de kids nogal vermoeid waren. Gelukkig was er een Canadees/Australisch stel, dat ook een paar woorden Nederlands sprak en wel even bij de spullen wilde blijven zitten (En die net van Erwin zijn plannen gehoord hadden...).

Als ze naar beneden komt met Mirthe en Jasper weet ze hoe laat het is. Erwin vraagt haar op deze prachtige plek ten huwelijk!

Helaas werken de kinderen niet helemaal mee en al snel na het aanzoek besluiten we terug te gaan naar de picknicktafel. Hier komt ondertussen een groep Japanners naar beneden van een andere zipline. Jasper zou heel graag ook willen en blijft ademloos kijken. Als wij nog wat foto’s willen maken met onze vlag blijkt deze verdwenen te zijn, net als de reiswaslijn waar hij aan hing. Na flink speurwerk weet niemand waar die is en heeft niemand iets gezien. Dat is jammer, hopelijk kan één van de arme mensen hier in de omgeving er wat mee.

In de vroege avond genieten we nog van een 3-gangen lunch in het chique Rim hotel met uitzicht over de canyon en de berg waar het JA-woord is uitgesproken. Uiteraard brengen we met zijn vieren een toast uit op onze verloving. En nog één en nog één, leuk hoor kinderen.

De volgende ochtend 27 november gaan Erwin en Jasper even boodschappen halen. Op de terugweg koopt Erwin nog een souvenir voor Rhianne. Om nog een laatste blik te werpen over de canyon en deze voor ons nu heel speciale plek lopen we nog een keer naar boven naar het Rim hotel. De kans dat we hier nog een keer komen is namelijk redelijk klein. Buiten verkopen vrouwen van de Tarahumara gemeenschap hun waar. We hebben hier alvast wat gekocht voor de heugelijke dag en voor elkaar een armbandje uitgezocht bij wijze van tijdelijke verlovingsringen. Nog een laatste kus met het mooie uitzicht EN op naar de trein die al bijna gaat vertrekken richting Creel…

Reacties

Reactie geven?