Archief 2018 11

Festival del Globo in León

Festival del Globo in León

zaterdag 24 november 2018 21:08 uur

Een hoogtepunt van onze reis waar we onze route op hadden aangepast. Een groot luchtballonnenfestival met wel 200 ballonnen!

Met de auto vanaf León

Met de auto vanaf León

woensdag 21 november 2018 11:43 uur

We gaan de Mexicaanse wegen nu zelf berijden en het toch wel chaotische verkeer zelf ondervinden. Nu het wat minder toeristische Mexico in! Op naar Morelia en Tjalpujahua.

Kleurrijk Guanajuato

Kleurrijk Guanajuato

vrijdag 9 november 2018 20:42 uur

Unesco werelderfgoed stad, dat moet iets moois beloven! In het begin van de 16e eeuw door de Spanjaarden gesticht en rijk geworden door zilverwinning. Wij gaan op ontdekkingstocht door smalle steile straatjes en met de kabelbaan.

Dia de Muertos in San Miguel de Allende

Dia de Muertos in San Miguel de Allende

donderdag 8 november 2018 09:39 uur

Van het grote Mexico City naar San Miguel de Allende wat volledig in het teken staat van Dia de Muertos. Hier staan onze belevenissen beschreven in deze knusse stad.

Het vervolg in Mexico City

Het vervolg in Mexico City

zondag 4 november 2018 20:52 uur

Terwijl de jetlag nog niet helemaal is uitgewerkt gaan we op ontdekking in Mexico City.

We zijn vertrokken!

We zijn vertrokken!

donderdag 1 november 2018 21:03 uur

De voorbereidingen waren zo goed als klaar en aangezien vliegtuigen doorgaans niet wachten zijn we afgelopen zondag 28 oktober vertrokken.

Inmiddels weten we dat een flinke jetlag en reizen met kids het bijhouden van een blog niet eenvoudig maakt. Maar hier is dan toch de eerste! Tik op dit bericht om onze belevenissen op de dag van vertrek te lezen. De komende dagen zullen er waarschijnlijk nog wat updates volgen.